Ervaringen van anderen

Werkgerelateerde coaching

De coaching heeft me erg geholpen in het verwoorden en dus ordenen van mijn eigen gedachten.
Het heeft me in staat gesteld een lijn te ontdekken en zelf stappen te zetten.
Jouw inbreng was plezierig: geïnteresseerd en oprecht luisterend, zeker niet dwingend of betweterig.
Inmiddels kijk ik tegen een bergje competenties aan, in plaats van een grote berg incompetenties.

Lauri

Assertiviteit

Mijn ervaring.

Ik heb veel geleerd qua assertiviteit.
Mensen om mij heen zeggen dat ik, in positieve zin, veranderd ben!
Zelf merk ik dat ik meer mezelf ben en meer durf te zeggen.
Heel erg bedankt voor de coaching!

Groetjes, Alinda

Wandelcoaching

En een kleine update, na onze wandelcoachingssessie: ik slaag er langzaam maar zeker in om mijn eigen ondernemingsplannen in te passen naast wat ik voor opdrachtgevers doe. Dat blijft een uitdaging, maar ik heb weer een aantal veeleisende taken kunnen afzeggen, en krijg steeds wat meer ruimte in mijn planning. Erg fijn! Onze wandeltocht, en het ongebreidelde ‘hart luchten’ dat daarbij kwam kijken, hebben daar zeker in bijgedragen. Dus nogmaals dank!

Groet! Femke

Personal coaching

Marjan heeft mij op een hele mooie, respectvolle, warme manier begeleid. Ze heeft me inzichten gegeven, heeft geluisterd en ze gaf me het gevoel dat ik alles kon zeggen wat in mijn hoofd opkwam. Ik heb me nooit geremd gevoeld om iets te zeggen doordat ik haar open en ruimdenkende houding voelde.
Door middel van verschillende (soms verrassende!) oefeningen en gesprekken ben ik tot inzichten gekomen waar ik nu mee aan de slag kan. Er moesten wat hobbels genomen worden maar ik kan nu zeggen dat ik weer een stuk verder op mijn weg ben.
Marjan, bedankt!

Claartje

Hoe gaat het nu met mij

Hoi Marjan,
Ik wilde even laten weten dat het goed gaat met mij nu. Je weet nog niet, maar ik ben begonnen met een studie. En gisteren heb ik een afspraak gemaakt met een van de meiden die mij vroeger het leven best lastig hebben gemaakt. Zo wil ik het een plek geven voor mezelf. Ik vind het nog wel heel eng voor zaterdag, alle pijn en verdriet komen nu ineens naar boven drijven. Alles was eerst zo netjes opgeborgen zat is weer overhoop. Maar voor mezelf en de toekomst is het belangrijk dat ik het een plek ga geven, en niet weg ga stoppen. Ik wil je bedanken voor de gesprekken die wij hebben gehad, ik heb er nog steeds veel aan.

Groetjes, M.

Rugzak

Bedankt, voor het samen uit- en inpakken van mijn rugzak. Ik heb van de gesprekken veel over mijzelf geleerd, en veilig gevoeld om dingen van mijzelf te laten zien. In het begin misschien wat lacherig maar uiteindelijk nam ik mijzelf toch serieus. In mijn rugzak zitten nog steeds dezelfde dingen, alleen nu wat meer opgepimpt en van lichtere materialen gemaakt zodat de rugzak beter te dragen is.

Karen de Wit

Handvatten

Tijdens het coachingstraject heb ik samen met Marjan mijn rugzak uitgepakt en opgeruimd, een heerlijk gevoel is dat.
Dankzij het coachingstraject heb ik handvatten aangereikt gekregen om zekerder te zijn van mijn eigen kennen en kunnen.

Mirjam