RelatieMenu©

Relatieboost

Jullie hebben samen een goede relatie, maar jullie willen meer?!
Meer van zoals het in het allereerste begin van jullie relatie was. Meer verbinding!
Je relatie een boost geven, je levensgeluk vergroten én samen genieten van een heerlijke maaltijd. Hoe lijkt je dat?

Intimiteit = verbinding en seksualiteit

Veel stellen ervaren hun relatie als redelijk, kabbelen rustig voort, zonder dat er nog sprake is van betrokken communicatie en diepere intimiteit. Dat slijt toch? Die behoeftes worden toch altijd minder?
Nee, dat hoeft niet!

Vaak zie je dat partners druk zijn met eigen beslommeringen, de taken verdeeld, de afstemming minder. Door bewust tijd voor elkaar te nemen en gestructureerd met belangrijke thema’s aan de slag te gaan, kunnen ervaringen van intimiteit en verbinding de relatie verdiepen en de seksualiteit weer aanwakkeren.
Doe je dit onder begeleiding van een deskundige op het gebied van relaties en seksualiteit én onder het genot van een heerlijk diner, dan wordt het nuttige met het aangename verenigd.

Verdieping

Het aanbod is een serie van vier avonden, waarbij je in een bescheiden groep gelijk gemotiveerde (echt)paren in een sfeervolle besloten ambiance van een restaurant uit eten bent en tegelijk, als koppel, over het thema van die avond in gesprek gaat met je partner.
Voorafgaand aan iedere avond heeft ieder voor zich het onderwerp voorbereid aan de hand van het werkboekje, zodat er aan gespreksstof geen gebrek is.
Ik, Marjan Marinissen, ben die avonden beschikbaar ter assistentie en iedere avond heeft, indien gewenst, tot slot de ruimte om ervaringen met elkaar te delen.

Romantisch diner

In het komend voorjaar zal er weer een RelatieMenu plaatsvinden. Op dit moment zijn er nog geen data gepland. Neem als je belangstelling hebt, in ieder geval contact op met Marjan.

Arrangement*:
Totaal: € 780,- voor jullie samen, dit is € 195,- per avond
(inclusief btw, diner (á la carte), drankjes en koffie/thee als afsluiting, huiswerkopdrachten in werkboekje, intakegesprek en coaching tijdens de avonden).
Je verbindt je voor alle vier de avonden.

Een bijzonder mooi introductie-aanbod op basis van Arrangement*:
Voor nog geen € 125,- per avond (totaal € 495,-) voor jullie samen kun je je relatie weer laten bruisen!

VIP-arrangement

VIP-arrangement!
Voor de liefhebbers van culinaire hoogstandjes!!
RelatieMenu vindt dan plaats op een zeer luxe locatie in een bijzonder goed restaurant in de omgeving van Utrecht (eventueel met overnachting apart bij te boeken).
Totaal: € 1180,- voor jullie samen, € 295,- per avond.
(inclusief btw, diner (bijzonder menu), drankjes en koffie/thee als afsluiting, huiswerkopdrachten in werkboekje, intakegesprek en coaching tijdens de avonden (excl. overnachting)).
Je verbindt je voor alle vier de avonden.

Meer informatie of je gelijk aanmelden?
Vul het formulier op deze site in of stuur een mail of bel mij: info@marjancoaching.nl of 06-48781157.

Zelden was uit eten gaan voor twee zo bijzonder én verrijkend tegelijkertijd.

Want zeg nou zelf;
een sprankelende relatie is immers onbetaalbaar??

© CoachConfetti 2012-2016