Relatietherapie en relatiecoaching

Liefdesrelatie

Binnen jullie relatie:
… is geen vertrouwen in elkaar
… is geen intimiteit meer
… is geen liefde meer

Dit willen jullie natuurlijk weer terug! En dat kan!!

Ooit vonden jullie elkaar geweldig! Er was een klik en de verliefdheid groeide.
Je besloot er samen voor te gaan. Samen door dit leven, samen door dik en dun…
Nu lijkt het of dit nooit bestaan heeft, deze band, deze liefde, maar je kunt altijd op zoek naar dit oorspronkelijke gevoel. Vaak is dit terug te vinden. Niet de verliefdheid. Die kan ook maar kort bestaan tussen mensen anders functioneren we niet meer in het dagelijks leven. Maar wel de liefde, de band, de intimiteit!

Scheiden

In een enkel geval is er al teveel stuk in een relatie, dan wordt het lastig om nog samen door het leven te gaan. Een scheiding is dan de oplossing. Er zijn vele manieren om uit elkaar te gaan, maar iedereen is het er wel over eens dat het fijn is in verbondenheid uit elkaar te gaan. Klaar met de ruzies. Klaar met de boosheid. Uit elkaar met respect voor elkaar en ieders wensen.

Wanneer je samen kinderen hebt is een scheiding nog lastiger. Je blijft beiden immers altijd vader en altijd moeder van jullie kind(eren). In dit geval is het nog veel belangrijker in harmonie uit elkaar te gaan. Elkaar bij verjaardagen, op school, bij diploma uitreikingen, bij bruiloften… noem maar op, gewoon kunnen zien en verdragen is soms niet eenvoudig. Als het wel kan, in redelijkheid, dan is dit voor alle partijen buitengewoon fijn!

Relatiecoaching

Wil je verder, met of zonder elkaar?
Neem voor een vrijblijvend intakegesprek contact met mij op.
Je kunt samen komen, maar soms is alleen een gesprek, ook heel fijn.

© CoachConfetti 2012-2016